User image

Физика 8, збирка задатака за завршни испит

Збирка је намењена ученицима 8. разреда основне школе како би утврдили знање и успешно се припремили за полагање завршног испита на крају обавезног образовања.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

ISBN:

9788661091605

495,00 РСД

73 на залихама

Комада

  Опис

  Збирка задатака из физике са више од 260 задатака намењена је ученицима 8. разреда основне школе да би утврдили стечено знање и успешно се припремили за полагање завршног испита на крају обавезног образовања.

  Збирка је настала као резултат дугогодишњег рада са децом овог узраста.

  Задаци обухватају градиво физике обрађено током 6, 7. и 8. разреда. Усклађени су са 59 образовних стандарда за крај обавезног образовања и распоређени у три нивоа: основни, средњи и напредни. У збирци се налазе и задаци који градиво физике повезују с градивом биологије, хемије и географије. Решавање задатака овог типа развија креативност и логичко размишљање ученика, као и повезивање наставних садржаја са свакодневним животом на разноврсним примерима.

  Решења су дата уз одговарајућа теоријска објашњења која могу бити помоћ ученику при самосталном решавању задатака, провери решења и откривању неких нових сазнања.

  Ова збирка ће послужити и ученицима 6. и 7. разреда да се благовремено припреме за завршни испит и провере своје тренутно знање.

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.