User image

Физика, збирка задатака за завршни испит

Збирка је намењена ученицима 8. разреда основне школе како би утврдили знање и успешно се припремили за полагање завршног испита на крају обавезног образовања.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

ISBN:

9788661091605

495,00 РСД

20 на залихама

Комада

  Опис

  Збирка задатака из физике са више од 260 задатака намењена је ученицима 8. разреда основне школе да би утврдили стечено знање и успешно се припремили за полагање завршног испита на крају обавезног образовања.

  Збирка је настала као резултат дугогодишњег рада са децом овог узраста.

  Задаци обухватају градиво физике обрађено током 6, 7. и 8. разреда. Усклађени су са 59 образовних стандарда за крај обавезног образовања и распоређени у три нивоа: основни, средњи и напредни. У збирци се налазе и задаци који градиво физике повезују с градивом биологије, хемије и географије. Решавање задатака овог типа развија креативност и логичко размишљање ученика, као и повезивање наставних садржаја са свакодневним животом на разноврсним примерима.

  Решења су дата уз одговарајућа теоријска објашњења која могу бити помоћ ученику при самосталном решавању задатака, провери решења и откривању неких нових сазнања.

  Ова збирка ће послужити и ученицима 6. и 7. разреда да се благовремено припреме за завршни испит и провере своје тренутно знање.

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.