User image
Ново!

Енглески језик 3 Super Minds, е-уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

680,00 РСД

Комада

    Опис

    Е-уџбеник Super Minds 3 конципиран је према захтевима савремене интерактивне наставе и у складу са Програмом наставе и учења за трећи разред основног образовања и васпитања. Свака тематска целина уџбеника предвиђа динамику која је прилагођена процесу учења – активности и задаци, формом и захтевношћу, постепено воде процес учења од нижих ка вишим нивоима знања. Истовремено, одабир и структура садржаја кроз наставне теме одговара на захтев за процесом наставе и учења у којем се формирају функционална знања и позитиван однос ученика према градиву.
    Различити типови задатака интегрисани су са новим темама које уводе текстови, ликовне представе, аудио-нумере или видео-материјали, те је процес учења у континуитету активан и усмерен на развијање нових вештина и интересовања код ученика.
    Све тематске целине засноване су на истом концепту чиме је уџбеник добио на прегледности и јасности, а што за крајњи циљ има учениково лако сналажење у њему.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.