User image

Француски језик 5, Et toi ? 1, уџбеник за пети разред

Уџбеник се састоји из четири модула, од којих сваки има по три лекције, а свака лекција се простире на четири стране уџбеника.

Аутори:

(Поређани по азбучном редоследу)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

92

ISBN:

978-86-533-0065-4

Решење Министарства просвете: 650-02-00021/2018-07

850,00 РСД

27 на залихама

Комада

    Опис

    На крају сваког модула се налазе активности за утврђивање наученог, стицање језичких вештина и процену ученичког знања. На крају уџбеника се налази делови посвећени граматици и фонетици, као и речник.

    Кроз серију уџбеника Et toi ? ученици прате јунаке свог узраста и уз њихову помоћ упознају културу, обичаје и начин живота у земљама француског говорног подручја. Преко актуелних и свакодневних ситуација упознају се са лексиком и језичким структурама које могу одмах да употребе за описивање себе и свог окружења.

    У оквиру сваког модула у одељку Projet ученици се сусрећу са пројектом који је у вези са темом о којој су учили. На тај начин они ефективно употребљавају своје знање и изграђују свој језички профил. Кроз различите активности које су намењене самооцењивању ученици могу континуирано да проверавају своје знање. Звучни записи који се налазе на аудио CD-у који долази уз уџбеник употпуњују градиво уџбеника и помажу ученицима у усменом разумевању француског језика.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.