User image

Француски језик 6 Club @dos, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

560,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Club @dos 2 усклађен је са новим програмом наставе и учења за шести разред основне школе.
  Садржај и форма штампаног уџбеника допуњени су интегрисаним аудио-нумерама и бројним интерактивним задацима. Аудио-нумере и задаци истакнути су препознатљивим иконицима, а покрећу се кликом на њих.
  Уџбеник садржи различите типове интерактивних задатака, који подстичу мотивацију код ученика. Такође, нуди се други модел усвајања градива, као и самостална провера знања. Повратне информације омогућавају ученициима да провере успешност приликом решавања задатака.
  Без обзира на то да ли се користи на часу или код куће, мултимедијални PDF уџбеник Club @dos 2 нуди ученицима све што је потребно за успешно учење француског језика у шестом разреду.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.