Информатика и рачунарство 6, е-уџбеник

Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

630,00 РСД

Комада

  Опис

  Е-уџбеник Информатике и рачунарства за шести разред основне школе је садржајно, методички и дидактички обликован тако да задовољава све потребе наставе и учења предмета и разреда којем је намењен.
  Кретање кроз лекције у е-уџбенику налик је кретању по веб-у. „Путовање“ кроз садржаје може бити вођено или се ученик може определити да управља процесом учења користећи различите алате у лекцијама. Може бирати садржаје и темпо учења који му у том тренутку највише одговарају.
  Осим текстуалних садржаја, свака лекција у е-уџбенику обогаћена je мултимедијалним и интерактивним додацима. Где год је потребно у е-уџбенику налазе се посебно и пажљиво припремљена видео упутства за употребу одређених алата и опција у софтверима и апликацијама предвиђеним званичним програмом наставе и учења.
  Додатни садржаји поспешују наставни процес, подстичу савремену и истраживачку наставу.
  Сложени и за ученике захтевни садржаји приказани су тако да олакшавају учење, припремају ученике за самосталан рад у предвиђеним програмима на рачунару, безбедно коришћење интернета и друго.
  Задаци који имају за циљ утврђивање и проверу знања, вештина и умећа ученика су разноврсни, интерактивни и уклопљени у садржај лекције. Својом разноврсношћу задаци додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде другачији модел усвајања градива. Ученик одмах добија повратну информацију о томе да ли је успешно решио дати задатак или одговорио на питање.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.