User image

Ликовна култура 5, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални PDF уџбеник ликовне културе за пети разред ослања се на штампани уџбеник, али је обогаћен различитим мултимедијалним и интерактивним садржајима. Дигитални уџбеник омогућава прилагођено окружење и индивидуализовани приступ у пријему и обради информација, те у већој мери обезбеђује остваривање кључних образовних исхода предмета Ликовна култура.
    Дигитални уџбеник обогаћен је различитим аудио и видео материјалима у виду филмова, анимација, бројних галерија фотографија и интерактивних задатака. Традиционални приступ учењу је линеаран, што значи да произлази од књиге као инструмента учења, а која се обично чита од почетка до краја. Данас ученици захтевају приступ информацијама који је више интерактиван и несеквенцијалан.
    Дигитални уџбеник у настави ликовне културе има огромне предности у односу на штампане верзије, од могућности увеличавања репродукција уметничких дела, до различитих мултимедијалних записа, 3D и виртуелних простора, као и апликативних програма за цртање и практичан истраживачки ликовни рад.

    Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.