User image

Математика 5 уџбеник, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

550,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Математика 5 задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
  Овај уџбеник садржи различите типове интерактивних задатака, помоћу којих се остварују исти исходи као и у штампаном уџбенику. Задаци су урађени у виду GeoGebra аплета и својом разноврсношћу додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде другачији модел усвајања градива. Корисник одмах добија повратну информацију о томе да ли је успешно решио дати задатак.
  Основни текст уџбеника обогаћен је и другим мултимедијалним додацима. Поред интерактивних задатака, овај уџбеник садржи и решења свих задатака који се налазе у штампаном уџбенику, као документарне филмове страних продукцијских кућа који су преведени и прилагођени српском језику. Гледајући видео-записе, ученици ће научити шта је Фибоначијев низ, у каквој су вези разломци са древним Египтом и ко је био Еуклид. Сви ови видео-записи у вези су са градивом и пажљиво бирани тако да не одступају од новог програма наставе и учења.
  Додатни садржаји поспешују наставни процес и доступни су свим ученицима и наставницима.
  Кретање кроз садржаје у овом уџбенику је једноставно, а кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста и остављање коментара.

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.