Математика 6 уџбеник, дигитални уџбеник

Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

580,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални PDF уџбеник Математика 6 има исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
    Овај уџбеник је подељен на 7 целина и у потпуности је усклађен са штампаним уџбеником и са новим програмом наставе и учења за шести разред основне школе. Садржи различите типове задатака, али и богат видео-материјал. Документарни филмови страних продукцијских кућа преведени су на српски језик. Поред тога, заступљени се видео-записи и 2D анимације који су осмишљени искључиво за потребе овог уџбеника. Додатну вредност овом издању дају прилози направљени у апликацији GeoGebra
    Приступање одређеној лекцији или одређеном садржају олакшано је захваљујући понуђеним алатима. Кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста, увеличавање стране или писање бележака.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.