User image

Математика 6 уџбеник, дигитални уџбеник

Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

580,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Математика 6 има исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
  Овај уџбеник је подељен на 7 целина и у потпуности је усклађен са штампаним уџбеником и са новим програмом наставе и учења за шести разред основне школе. Садржи различите типове задатака, али и богат видео-материјал. Документарни филмови страних продукцијских кућа преведени су на српски језик. Поред тога, заступљени се видео-записи и 2D анимације који су осмишљени искључиво за потребе овог уџбеника. Додатну вредност овом издању дају прилози направљени у апликацији GeoGebra
  Приступање одређеној лекцији или одређеном садржају олакшано је захваљујући понуђеним алатима. Кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста, увеличавање стране или писање бележака.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.