User image

Музичка култура 3 , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

  Опис

  Уџбеник који обједињује препознатљиви квалитет наших издања и иновативне мултимедијске и интерактивне садржаје. Задржава исту форму и садржај као штампани уџбеник, а мултимедијски садржаји јасно су означени одговарајућим иконицама као додатак садржајима штампаног уџбеника.
  Садржи основни мени и алатке. Кретање кроз садржаје веома је једноставно и лако.
  Све песме су пропраћени аудио записима с квалитетним интерпретацијама, а инстументале прате анимиране караоке. Новина су анимиране бројалице које ће знатно олакшати њихово извођење.
  Различити типови интерактивних задатака нуде нове могућности у остваривању исхода.
  Садржаји су обогаћени музичким причама и галеријама фотографија.
  Разноврсни и атрактивни садржаји додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде другачији приступ градиву, а ученик увек добија повратну информацију о томе колико је био успешан у усвајању нових знања.
  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.