User image

PONS, Корак напред, напредни аудио курс за учење енглеског језика

Знате основе енглеског језика и желите да проширите своје знање? Или доста добро владате енглеским али ипак желите да проверите своје знање? С успехом сте савладали PONS Аудио курс за почетнике ЕНГЛЕСКИ и желите да наставите даље?

Издавач:

ISBN:

978-86-7762-079-0

1.995,00 РСД

Нема на залихама

  Опис

  Знате основе енглеског језика и желите да проширите своје знање? Или доста добро владате енглеским али ипак желите да проверите своје знање? С успехом сте савладали PONS Аудио курс за почетнике ЕНГЛЕСКИ и желите да наставите даље? Овај курс ће вам омогућити сигурно напредовање и достизање Б1 нивоа знања. Уз помоћ аутентичних дијалога и текстова моћи ћете да вежбате разумевање слушањем и читањем. Истовремено, разноврсна вежбања побољшаће вам писање и говор и учврстити стечена знања из области граматике, комуникације и речника. Завршним тестом можете проверити стечена знања. Курс обухвата 12 лекција, 3 понављања и 1 завршни тест. После сваке четири лекције понављате све научене садржаје. Свака лекција се састоји од 4 области:

  • Почетак – припрема за дијалог и садржаје лекције
  • Слушање – исцрпна вежбања разумевања на основу слушања
  • Вежбање – утврђивање садржаја који се односе на речник, граматику и комуникацију
  • За крај – текстови на енглеском који покривају теме специфичне за земље енглеског говорног подручја.

  Курс одликују јасне и прегледне лекције, једноставне и разноврсне вежбе, корисне информације о страним земљама, занимљиве илустрације и фотографије. Комплет садржи уџбеник са приручником (200 страна). Уџбеником су обухваћене лекције, понављања и тестова, док приручних садржи граматику, транскрипте аудио записа, решења и речник аудио ЦД са снимцима комплетних текстова и дијалога аудио ЦД за слушање успут са комплетном причом у наставцима, као и одабраним реченицама за вежбање. Са овим ЦД-ом можете да учите свуда и да тако брже савладате језик.

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.