PONS, Корак напред, напредни аудио курс за учење енглеског језика

Знате основе енглеског језика и желите да проширите своје знање? Или доста добро владате енглеским али ипак желите да проверите своје знање? С успехом сте савладали PONS Аудио курс за почетнике ЕНГЛЕСКИ и желите да наставите даље?

Издавач:

ISBN:

978-86-7762-079-0

1.995,00 РСД

Нема на залихама

Обавести ме када буде на стању

  Опис

  Знате основе енглеског језика и желите да проширите своје знање? Или доста добро владате енглеским али ипак желите да проверите своје знање? С успехом сте савладали PONS Аудио курс за почетнике ЕНГЛЕСКИ и желите да наставите даље? Овај курс ће вам омогућити сигурно напредовање и достизање Б1 нивоа знања. Уз помоћ аутентичних дијалога и текстова моћи ћете да вежбате разумевање слушањем и читањем. Истовремено, разноврсна вежбања побољшаће вам писање и говор и учврстити стечена знања из области граматике, комуникације и речника. Завршним тестом можете проверити стечена знања. Курс обухвата 12 лекција, 3 понављања и 1 завршни тест. После сваке четири лекције понављате све научене садржаје. Свака лекција се састоји од 4 области:

  • Почетак – припрема за дијалог и садржаје лекције
  • Слушање – исцрпна вежбања разумевања на основу слушања
  • Вежбање – утврђивање садржаја који се односе на речник, граматику и комуникацију
  • За крај – текстови на енглеском који покривају теме специфичне за земље енглеског говорног подручја.

  Курс одликују јасне и прегледне лекције, једноставне и разноврсне вежбе, корисне информације о страним земљама, занимљиве илустрације и фотографије. Комплет садржи уџбеник са приручником (200 страна). Уџбеником су обухваћене лекције, понављања и тестова, док приручних садржи граматику, транскрипте аудио записа, решења и речник аудио ЦД са снимцима комплетних текстова и дијалога аудио ЦД за слушање успут са комплетном причом у наставцима, као и одабраним реченицама за вежбање. Са овим ЦД-ом можете да учите свуда и да тако брже савладате језик.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.