User image

PONS, Пословна кореспонденција на енглеском језику

Језички приручник који обухвата сва важна подручја пословне кореспонденције на енглеском.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

192

ISBN:

978-86-7762-057-8

850,00 РСД

21 на залихама

Комада

  Опис

  Језички приручник који обухвата сва важна подручја пословне кореспонденције на енглеском. Научићете како да формулишете питања на страним језицима, како да примите и пошаљете поруџбенице, састављате ценовнике, одређујете услове плаћања и услове доспећа, склапате уговоре, шаљете захвалнице и опомене, позивате партнере у посету, резервишете просторије за конференције, уговарате састанке и још много тога, и то у писаном и усменом облику.

  Приручник ће вам помоћи и у успешном вођењу послова на енглеском, будући да обухвата и одреднице везане за састављање биографије, понуду радних места и прихватање пословних понуда.

  Књига се састоји од 24 поглавља са упутствима и образложењима на српском језику, речима које треба усвојити, табелама и бројним практичним примерима. Свако поглавље се завршава вежбама за утврђивање градива.

  На крају приручника се налазе важни додаци – најбитније фразе, објашњења скраћеница, енглеско-српски и српско-енглески речник фразе и израза из пословног света, решења задатака.

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.