User image

PONS, Пословна кореспонденција на енглеском језику

Језички приручник који обухвата сва важна подручја пословне кореспонденције на енглеском.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

192

ISBN:

978-86-7762-057-8

850,00 РСД

7 на залихама

Комада

  Опис

  Језички приручник који обухвата сва важна подручја пословне кореспонденције на енглеском. Научићете како да формулишете питања на страним језицима, како да примите и пошаљете поруџбенице, састављате ценовнике, одређујете услове плаћања и услове доспећа, склапате уговоре, шаљете захвалнице и опомене, позивате партнере у посету, резервишете просторије за конференције, уговарате састанке и још много тога, и то у писаном и усменом облику.

  Приручник ће вам помоћи и у успешном вођењу послова на енглеском, будући да обухвата и одреднице везане за састављање биографије, понуду радних места и прихватање пословних понуда.

  Књига се састоји од 24 поглавља са упутствима и образложењима на српском језику, речима које треба усвојити, табелама и бројним практичним примерима. Свако поглавље се завршава вежбама за утврђивање градива.

  На крају приручника се налазе важни додаци – најбитније фразе, објашњења скраћеница, енглеско-српски и српско-енглески речник фразе и израза из пословног света, решења задатака.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.