User image

PONS, Пословна кореспонденција на немачком језку

Језички приручник који обухвата сва битна подручја пословне кореспонденције.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

223

ISBN:

978-86-7762-058-5

850,00 РСД

16 на залихама

Комада

    Опис

    Језички приручник који обухвата сва битна подручја пословне кореспонденције. Научићете како да формулишете питања на страним језицима, како да примите и пошаљете поруџбенице, састављате ценовнике, одређујете услове плаћања и услове доспећа, склапате уговоре, шаљете захвалнице и опомене, позивате партнере у посету, резервишете просторије за конференције, уговарате састанке и још много тога, и то у писаном и усменом облику.

    Приручник ће вам помоћи и у успешном вођењу послова у иностранству, будући да обухвата и одреднице везане за састављање биографије, понуду радних места и прихватање пословних понуда. Књига се састоји од 24 поглавља са упутствима и образложењима на српском језику, речима које треба усвојити, табелама и бројним практичним примерима. Свако поглавље се завршава вежбама за утврђивање градива. На крају приручника се налазе важни додаци – најбитније фразе, објашњења скраћеница, двојезични речник и решења задатака.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.