User image

PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ

PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ садржи основне савете за успешан пословни пут и пословну комуникацију у земљама енглеског говорног подручја.

Издавач:

ISBN:

978-86-7762-067-7

680,00 РСД

7 на залихама

Комада

    Опис

    PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ садржи основне савете за успешан пословни пут и пословну комуникацију у земљама енглеског говорног подручја. У данашње време пословна путовања у иностранство представљају свакодневицу милиона пословних људи у целом свету. Енглески је свакако водећи језик у пословној комуникацији широм света. Овај приручник на 150 страна пружа кључне изразе и фразе на енглеском али и информације које помажу бољем упознавању културе и менталитета људи које посећујемо. PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ подељен је на 17 поглавља. Она покривају све важне пословне ситуације: од посете сајмовима и фирмама, преговора о садржају уговора и презентација, па до необавезног разговора о општим темама или комуникације у хотелу, продавници или ресторану.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.