User image

PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ

PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ садржи основне савете за успешан пословни пут и пословну комуникацију у земљама енглеског говорног подручја.

Издавач:

ISBN:

978-86-7762-067-7

680,00 РСД

3 на залихама

Комада

  Опис

  PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ садржи основне савете за успешан пословни пут и пословну комуникацију у земљама енглеског говорног подручја. У данашње време пословна путовања у иностранство представљају свакодневицу милиона пословних људи у целом свету. Енглески је свакако водећи језик у пословној комуникацији широм света. Овај приручник на 150 страна пружа кључне изразе и фразе на енглеском али и информације које помажу бољем упознавању културе и менталитета људи које посећујемо. PONS Пословни компас ЕНГЛЕСКИ подељен је на 17 поглавља. Она покривају све важне пословне ситуације: од посете сајмовима и фирмама, преговора о садржају уговора и презентација, па до необавезног разговора о општим темама или комуникације у хотелу, продавници или ресторану.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.