User image

PONS, Вежбање говора – основе, телефонирање на енглеском језику

Обучите се за најважније пословне ситуације. Сигурно реаговање, чак и на неочекиване позиве – једноставно и успешно увежбајте 12 типичних ситуација, као што су резервације, испоруке, улагање жалби…

Издавач:

ISBN:

978-86-7762-137-7

299,00 РСД

22 на залихама

Комада

    Опис

    Обучите се за најважније пословне ситуације: making appointments and placing an order – останите на вези. Сигурно реаговање, чак и на неочекиване позиве – једноставно и успешно увежбајте 12 типичних ситуација, као што су резервације, испоруке, улагање жалби…

    Текстови за слушање, са пословним људима из САД, Канаде, Ирске, Аустралије и других земаља, помоћиће вам да добро разумете различите акценте.

    Помоћу разноврсних вежбања, речника и граматике, као и обуком за изговор, врло брзо ћете стићи до знања. Комплет садржи: 2 аудио CD-а (могуће пребацивање у MP3 формат) Приручник: Штампана верзија свих текстова за слушање са двојезичном листом речи.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.