User image

Руски језик 5 Конечно!, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

550,00 РСД

Комада

  Опис

  Први пут на домаћем тржишту ученицима је омогућено да руски језик уче помоћу дигиталног уџбеника. Ауторски тим је кроз дигитални уџбеник објединио захтеве наставног програма са савременом наставом, а ученици су добили наставно средство које је у складу са њиховим очекивањима.
  Мултимедијални PDF Конечно 1 обједињује традиционалне и савремене методе и облике рада. Концепцијом и садржајима испраћени су захтеви савремене наставе које одликују интерактивност, аутоматизација и персонализованост.
  Интерактивни задаци служе са усвајање и утврђивање градива на занимљив начин, а ученици добијају повратну информацију о успешности. Аудио-нумере су интегрисане у дигитални уџбеник, при чему наставнику нису потребни компакт-дискови који прате штампани уџбеник.
  Овај уџбеник нове генерације наставнику обезбеђује виши квалитет наставног процеса, а ученицима олакшава процес учења, чинећи га богатијим, креативнијим и занимљивијим.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.