User image

Руски језик 6 Конечно!, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

550,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Конечно 2 задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама.
  У уџбенику су обједињени захтеви савремене наставе са традиционалним методама учења страног језика, при чему се на динамичан и интерактиван начин подстиче развијање свих језичких вештина.
  Уочљиве иконице омогућавају покретање аудио-нумера с изворним говорницама, као и интерактивних задатака различитих типова. Ученици на тај начин постепено усвајају граматичка правила и стичу сигурност у писању и говору.
  Кретање кроз дигиталне садржаје прилагођено је узрасту, знању и вештинама ученика, чиме се подстиче њихов активан приступ у процесу учења.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.