User image

Српски језик 6 читанка, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

600,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Читанка 6 задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
  Овај уџбеник садржи различите типове интерактивних задатака и квизова, помоћу којих се остварују исти исходи као и у штампаном уџбенику. Својом разноврсношћу, задаци подстичу заинтересованост ученика и нуде другачији модел усвајања градива.
  Корисник одмах добија повратну информацију о томе да ли је успешно решио дати задатак.
  Основни текст уџбеника обогаћен је и другим мултимедијалним додацима. Поред интерактивних задатака, овај уџбеник садржи и звучне записе текстова који се налазе у штампаном уџбенику, галерије слика, линкове ка едукативним спољним садржајима, видео записе, квизове, асоцијације, укрштенице, осмосмерке, слагалице, занимљивости и додатне текстове.
  Ученици ће чути вокално извођење обредне песме и гусларско извођење епске песме, утврдиће знање о Косовском боју гледајући видео-запис, упознати се са писцима помоћу изабраних фотографија, или научити делове ратничке опреме путем симулације. На крају сваке целине, провериће своје знање решавајући интерактивне задатке.
  Додатни садржаји поспешују наставни процес и доступни су свим ученицима и наставницима.
  Кретање кроз садржаје у овом уџбенику је једноставно, а кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста и остављање коментара.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.