User image

Српски језик 2 граматика, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

400,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални ПДФ уџбеник „Дар речи“ има структуру и садржај штампаног уџбеника , али даје могућност коришћења мултимедијалних садржаја. Додатни дигитални садржаји обогаћују стране штампаног уџбеника и учитељу/учитељици омогућавају да осавремени наставу, учини је динамичнијом и да ученицима олакша усвајање новог градива из граматике, правописа и културе изражавања. Кликом на иконице које се налазе уз сваку лекцију у уџбенику, учитељ/учитељица и ученици могу да приступе видео и аудио-записима, анимацијама и галеријама фотографија, као и бројним интерактивним задацима који проверу усвојености новог градива чине занимљивијом.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.