User image
Ново!

Српски језик 3 граматика, е-уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

550,00 РСД

Комада

  Опис

  Е-уџбеник „Дар речи“ на нов и савремен начин представља садржаје из граматике, правописа и језичке културе. Целокупни садржај штампаног уџбеника у е-уџбенику презентован је у другачијој форми и осмишљен тако да код ученика побуди интересовање за ново градиво.
  Бројни мултимедијални садржаји учитељима/учитељицама омогућавају да на лак и занимљив начин ученицима приближе градиво, а ученици имају прилику да новостечена знања утврде и провере помоћу бројних интерактивних задатака и осталих дигталних садржаја.
  Поред интерактивних задатака, у е-уџбенику „Дар речи“ налази се и велики број аудио-записа, галерија, слагалица, видео-записа и анимација, а на часовима систематизације ученици имају прилику да одиграју едукативне и занимљиве игрице.
  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.