User image
Ново!

Српски језик 4 граматика , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

400,00 РСД

Комада

    Опис

    ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК „Наш језик и култура изражавања 4“ има исту форму и садржај као штампани уџбеник, али је обогаћен додатним дигиталним садржајима. Градиво из граматике, правописа и језичке културе приказано је помоћу мултимедијалних и интерактивних елемената који наставу чине занимљивијом и динамичнијом. У дигиталном уџбенику се налази велики број интерактивних приказа којима се ново градиво поступно представља ученицима/ученицама. Разноврсни интерактивни задаци и едукативне игрице у којима се подвлачи, повезује, превлачи, уписује, одабира и обележава, омогућавају ученицима да лако овладају садржајима из граматике и да на забаван начин утврде и провере новостечена знања. Маша и Миша кроз интересантне разговоре на почетку лекција прате ученике кроз цео е-уџбеник.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

    Због редовног годишњег пописа магацина рок испоруке Ваше поруџбине на еКњижари тренутно је 15 радних дана.

    Хвала на разумевању.