User image

Српски језик 6 граматика Дар речи, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални ПДФ граматике „Дар речи“ има исту структуру и садржај као штампани уџбеник, али је обогаћен новим дигиталним материјалима. Градиво из граматике, правописа и језичке културе ученицима се чини приступачинијим и интересантнијим помоћу бројних интерактивних задатака који нуде другачији приступ градиву и код ученика подстичу радозналост и упорност да се задаци тачно реше.
  На крају сваког поглавља систематизација градива је представљена помоћу интерактивне шеме која наставницима/наставницама омогућава да разложно представе пређени садржај и да ученицима олакшају усвајање новог градива.
  Овај мултимедијални ПДФ уџбеник такође садржи и бројне интерактивне рубрике Да ли знаш? и галерије фотографија које наставу осавремењују и чине динамичнијом.
  Кретање кроз садржаје је веома једноставно и лако, а ученици одмах након завршетка задатка добијају повратну информацију о успешности решавања тог задатка.
  Добродошли у дигитални свет граматике Дар речи!

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.