User image
Претрага уџбеника

Српски језик и књижевност, Знам за матуру, дигитална збирка задатака за завршни испит

Српски језик и књижевност, Знам за матуру, дигитална збирка задатака за завршни испит

Дигитална збирка задатака за припрему завршног испита са мноштвом различитих интерактивних задатака, прилагођена свим типовима уређаја.

НАПОМЕНА : Ова дигитална збирка налази се на нашој платформи е-Учи на www.euci.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

499,00 РСД

Комада

  Опис

  Ова збирка задатака ће вам помоћи да побољшате и систематизујете своја знања из предмета српски језик и књижевност.

  Задаци у овој збирци обухватају све области са којима сте се упознали у вишим разредима основне школе и они су подељени у неколико делова, ради лакшег вежбања.

  Свака област поседује задатке који су подењени по нивоима знања према тежини захтева.

  Такође, у збирци су наведени сви прописани образовни стандарди за предмет српски језик и књижевност, који могу послужити као оријентири у раду на задацима.

  Оквири у којима се налазе задаци, разликују се по бији и тако сугеришу ниво тежине задатака, тако што се светлији односе на основни ниво знања, тамнији –  на средњи, а најтамнији – на напредни ниво знања.

  Део под називом  Задаци са заједничким полазним текстом садржи 4 текста на основу којих су постављена питања из различитих области.

  Решења свих задатака и тестова налазе се на крају збирке и омогућавају вам да у сваком тренутку имате увид у квалитет својих знања.

   

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.