User image
Ново!

Музичка култура 8, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

520,00 РСД

Комада

  Опис

  ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК музичке културе за 8. разред на јединствен начин уводи ученике у свет нових сазнања и пружа интегративно решење које ће наставницима музичке културе омогућити да свој час организују према исходима, новом Програму наставе и учења, а у складу са стандардима савремене наставе.

  Садржај је у потпуности ослоњен на штампану верзију уџбеника, али је обогаћен додатним функцијама за учење и проверу знања.

  Сваку лекцију прате атрактивни мултимедијални и интерактивни садржаји, у виду галерија фотографија, видео снимака, анимација, који чине процес стицања знања и евалуације постигнућа знатно динамичнијим и интересантнијим.

  Композиције се не морају тражити на списку нумера и пуштати с компакт-дискова, јер се у дигиталном уџбенику налазе нумере за певање и слушање, а кликом на фотографије инструмената ученици се упознају са звуком тог инструмента.

  У дигиталном уџбенику налазе се и бројни занимљиви задаци, чије решавање прати тренутна повратна информација о тачности решења, па ученици имају стални увид у којој су мери успешно савладали градиво.

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.