User image

PONS, Универзални енглеско-српски речник

70.000 речи и израза на више од 1.000 страна. Нагласком на модеран стандардни и разговорни језик, као и на стручну терминологију, поседује употребну вредност за највећи проценат корисника.

Издавач:

Тип корица:

тврди повез

Број страна:

1104

ISBN:

978-86-7762-242-8

2.490,00 РСД

12 на залихама

Комада

  Опис

  Својим обимом, стручношћу и савременошћу он се издваја од свих других двојезичних издања на овим просторима. Нагласком на модеран стандардни и разговорни језик, као и на стручну терминологију, поседује употребну вредност за највећи проценат корисника.

  Речник је првенствено намењен онима који интензивно уче енглески језик или га добро знају и желе да допуне своје знање, као и за оне којима је енглески потребан у послу.

  Садржи велики број одредница, синтагми, фраза и реченичних примера. Посебно га издвајају обележени стручни термини из многих области, квалификативи који додатно објашњавају свако значење речи, фонетски изговор енглеских лексема, детаљна граматичка обрада енглеских речи и српских језичких еквивалената (род, број, граматички изузеци, глаголски род, видски глаголски парови, рекција глагола и именских речи…), означена стилска и функционална обележја речи, као и регионалне, временске и рестриктивне ознаке и кратак преглед енглеске граматике уз листу неправилних глагола.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.