Српски језик 2 латиница, дигитални уџбеник

Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

360,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални ПДФ уџбеник „Латиница“ има структуру и садржај штампаног уџбеника, али је обогаћен разноврсним мултимедијалним садржајима који осавремењују наставу и чине је динамичнијом. У свет читања и писања латиницом ученици улазе учећи о штампаним, а потом о писаним словима латинице. За сва слова, штампана и писана, осмислили смо анимиране видео-записе у којима се приказују правилни покрети при писању слова. Свака анимација, поред музичке подлоге, садржи и разне занимљиве информације које ученицима усвајање новог градива чине интересантнијим. Књижевни текстови помоћу којих ученици проверавају и усавршавају своје вештине читања и писања латиницом, пропраћени су аудио-записима.
    Уз бројне интерактивне задатке помоћу којих учитељи/учитељице могу лако и брзо да провере у којој мери су ученици усвојили нова знања, у мултимедијалној ПДФ „Латиници“ налазе се и едукативне игрице које ће учење слова учинити забавним.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.