User image

Српски језик 2 латиница, дигитални уџбеник

Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

360,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални ПДФ уџбеник „Латиница“ има структуру и садржај штампаног уџбеника, али је обогаћен разноврсним мултимедијалним садржајима који осавремењују наставу и чине је динамичнијом. У свет читања и писања латиницом ученици улазе учећи о штампаним, а потом о писаним словима латинице. За сва слова, штампана и писана, осмислили смо анимиране видео-записе у којима се приказују правилни покрети при писању слова. Свака анимација, поред музичке подлоге, садржи и разне занимљиве информације које ученицима усвајање новог градива чине интересантнијим. Књижевни текстови помоћу којих ученици проверавају и усавршавају своје вештине читања и писања латиницом, пропраћени су аудио-записима.
  Уз бројне интерактивне задатке помоћу којих учитељи/учитељице могу лако и брзо да провере у којој мери су ученици усвојили нова знања, у мултимедијалној ПДФ „Латиници“ налазе се и едукативне игрице које ће учење слова учинити забавним.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.