User image

Српски језик 6 граматика Језичко благо, е-уџбеник

Е-уџбеник Граматика 6 ученицима нуди могућност да на забаван и креативан начин стекну важна теоријска и практична знања. Е-уџбеник садржи знатан број звучних записа, видео-записа, интерактивних рубрика, галерија фотографија које привлаче пажњу и изазивају радозналост код ученика, док наставницима у исто време олакшавају извођење квалитетног и испуњеног часа.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

550,00 РСД

Комада

  Опис

  Различити типови интерактивних задатака нуде другачији приступ градиву,него што је то случај код штампаног уџбеника, код ученика подстичу самосталност у раду и упорност да се задаци тачно реше без помоћи „кључића“.
  Разноврсне задатке у е-уџбенику одликује препознатљив квалитет наших издања који је постигнут и у овој новој врсти дигиталног уџбеника. Е-уџбеник одговара модерној, динамичној и креативној настави у којој ученици стичу знања без отпора, уз забаву и активно учешће у процесу учења. Поред тога, ученицима који желе да прошире знање е-уџбеник нуди могућност да открију међупредметне корелације које постоје између различитих предмета у школској настави и стекну једну ширу слику о свету око себе.
  Кретање кроз садржаје у е-уџбенику је веома једноставно и лако, а ученици одмах након завршетка задатка добијају повратну информацију о успешности решавања тог задатка.
  Добродошли у дигитални свет граматике Језичко благо!

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.