User image

PONS Пословни компас НЕМАЧКИ

PONS Пословни компас НЕМАЧКИ садржи основне савете за успешан пословни пут и пословну комуникацију у земљама немачког говорног подручја.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

176

ISBN:

978-86-7762-066-0

680,00 РСД

8 на залихама

Комада

    Опис

    PONS Пословни компас НЕМАЧКИ садржи основне савете за успешан пословни пут и пословну комуникацију у земљама немачког говорног подручја.У данашње време пословна путовања у иностранство представљају свакодневицу милиона пословних људи у целом свету. Немачки је без сумње један од водећих језика у пословној комуникацији широм света. Овај приручник на приближно 180 страна пружа кључне изразе и фразе на немачком али и информације које помажу бољем упознавању културе и менталитета људи које посећујемо.PONS Пословни компас НЕМАЧКИ подељен је на 17 поглавља. Она покривају све важне пословне ситуације: од посете сајмовима и фирмама, преговора о садржају уговора и презентација, па до необавезног разговора о општим темама или комуникације у хотелу, продавници или ресторану.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.